De Oude Kern

Luxe bed and breakfast met een persoonlijke touch

Bruidsarrangement

Onze B&B ligt ideaal voor bruidsparen.  Zowel het Van Cappellenhuis waar u kunt trouwen en receptie houden, als ook de kerk voor het kerkelijk huwelijk zijn directe buren. Ook restaurants, waaronder sterrenrestaurant Perceel zijn in de directe omgeving. De B&B kan hierbij ingericht als bruidssuite een mooi geheel vormen voor jullie dag! Uiteraard wordt bij een bruidsarrangement het ontbijt extra aangekleed met o.a. champagne. De sleutel kan bij dit arrangement, door bijvoorbeeld de ceremoniemeester, vooraf opgehaald worden.

Sterrenrestaurant Perceel

Een gezellige wandeling langs de rivierdijk brengt je bij sterrenrestaurant Perceel, waar het goed toeven is bij topkok Jos Grootscholten en gastvrouw Sharon Tettero!

Sfeer en inrichting op maat

Bent u voor zaken in de regio dan kan onze B&B de ambiance zijn om te ontspannen na uw zakelijke inspanningen. Maar ook is de B&B zo ingericht dat u een overnachting met een (voor)bespreking in het woongedeelte representatief kunt organiseren of met uw relatie samen kunt ontbijten.

Laat ons uw wensen weten en wij scheppen de voorwaarden om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

B&B en vergaderen

Op vijf minuten loopafstand van onze B&B kunt u vergaderruimte huren bij Huis aan den IJssel. Hier kunt u terecht voor coaching/training, vergaderen, presentaties, workshops enz. Een ideale combinatie!